Produse Traditionale

Pescaria Victorita Pescarita va ofera bunatati pescartesti, produse 100% natural, preparate dupa retete traditionale.

vp1

ZACUSCA CU PESTE

Produs atestat traditional de Ministerul Agriculturii

Zacusca traditinala, preparata dupa reteta Victoritei din legume proaspete din gradina, intregita cu multa carne de peste, fiarta cu ierburi si condiment si apoi pusa la cuptor.Asta este zacusca cu peste a Victoritei, numai buna de intins pe paine calda.

WhatsApp Image 2019-10-12 at 19.49.18

SALATA DE ICRE DE CRAP

Produs atestat traditional de Ministerul Agriculturii

Salata de icre de crap preparata tradional, dupa reteta Victoritei 100% natural.Nu folosim la aceasta reteta nimic altceva decat icre de crap sarate, ulei de floarea soarelui si lamaie si le transformam intr-o salata de icre pufoasa si gustoasa.Le presaram ceapa taiata marunt, prajim cateva felii de paine si gata bunatatea!

WhatsApp Image 2019-10-12 at 19.53.00

SALATA DE ICRE DE STIUCA

Produs atestat traditional de Ministerul Agriculturii

Salata de icre de stiuca, trational romaneasca, preparata din icre sarate de stiuca, mixate bine cu ulei de floarea soarelui, improspatate cu zeama clara de lamaie, presarate cu ceapa taiata marunt si transformata intr-o salata de icre pufoasa si gustoasade te lingi pe degete.

WhatsApp Image 2019-10-12 at 19.54.13

SCRUMBIE MARINATA

Produs atestat traditional de Ministerul Agriculturii

Scrumbia marinata este preparata din scrumbie proaspata, pusa la marinat cu otet de vin, foi de dafin si boabe de piper.Poata fi taiata in rondele, file sau rulouri.Scrumbia marinata poate fi taiata bucatele, amestecata cu ceapa rosie, patrunjel si putin ulei de floarea soarelui si astfel transformata intr-o salata deliciosa.

WhatsApp Image 2019-10-12 at 20.03.57

SARDELUTA MARINATA

Sardeluta de la Marea Neagra proaspata, este eviscerata si decapitata, pusa la marinat in solutie de otet de vin cu foi de dafin ,boabe de piper si mustar si lasata sa se patrunda bine gusturile. Apoi o servim cu ceapa rosie, patrunjel si ulei de floarea soarelui, pe paine prajita, o delicatesa trationala romanesca.

WhatsApp Image 2019-10-12 at 20.04.17

Sturion afumat

Sturionul afumat este un produs deosebit, realizat dintr-un peste nobil, de o calitate superior.Gustul este unul aparte,fin,accentuat de marinarea in coniac, cu ierburi, miere si condiment si desavarsit de fumul rumegusului din lemn de fag folosit la afumare si de gustul dulceag al fructelor cu care este combinat.Recomandam sa se consume cu lamaie, pe paine prajita, unsa fin cu crema de branza.Poate fi gasit sub forma de batog sau sturion intreg afumat.

Untitled design

TON ALB AFUMAT

Pentru iubitorii pestelui afumat, tonul alb afumat este unul dintre cele mai fine preparate din peste.Rondelele din ton alb, puse la afumat cu rumegus de lemn aromat devin o delicatesa delicioasa si gustoasa pentru orice gurmand.Recomandarea noastra este sa-l serviti taiat in felii subtiri, pe paine prajita si asezonat cu putina lamaie.

WhatsApp Image 2019-10-12 at 20.05.03

MACROU AFUMAT

Macroul afumat este un aliment deosebit de gustos, care poate fi mancat ca atare sau in combinatii multiple spre deliciul papilelor gustative.Macroul afumat de la Victorita Pescarita este foarte bun in salate cu ceapa si masline .

WhatsApp Image 2019-10-12 at 20.54.19 (1)

PASTRAV AFUMAT

Pastravul din apa limpede de munte, eviscerat, il lasam in saramura peste noapte, timp in care se patrunde cu sare cat trebuie pentru un gust echilibrat si rafinat.Il punem la zvantat si intra incetisor la afumat.Gustul, aromele si aspectul,totul iese perfect.Pentru a simti din plin aromele si eleganta acestui preparat va recomand sa-l degustati pe paine proaspata de casa, unsa cu unt su putina lamaie.Poate fi gasit sub forma de pastrav intreg afumat sau file de pastrav afumat.

WhatsApp Image 2019-10-12 at 20.06.55

ICRE SARATE DE CRAP, STIUCA SAU HERING

Icrele sarate de crap, stiuca sau hering pot fi consumate ca atare pe paine prajita, sau pot fi preparate ca salata de icre cu ceapa .